2. Esenler Kısa’da Başvurular Başladı

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan ‘Kısa Film Yarışması’na başvurular başladı. Esenler Film Günleri kapsamında Kasım ayında gerçekleşecek festivalde dereceye giren filmlere toplam 44 bin TL ödül verilecek.

Esenler Belediyesi, kısa film yapımını özendirmek ve sinema endüstrisinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Kısa Film Yarışması’nın 2’ncisine ev sahipliği yapacak. Esenler Film Günleri kapsamında düzenlenecek yarışmanın jüri koltuğuna ise sektörden önemli isimler oturacak. Yarışmaya başvurular 31 Ekim 2021’de sona erecek.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Türkiye’de kısa filmin gelişimine katkıda bulunmak ve geleceğin sinemacılarını keşfetmek amacıyla gerçekleştirilecek olan Esenler Kısa Film Yarışması’nda birinciliği elde eden filme 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Adaylar yarışmaya 15 dakikalık süreyi aşmayan bir filmle katılma hakkına sahip olacak.

FİNALİST FİLMLERE TELİF

Bu yıldan itibaren yarışmada ilk 10’a girip finalist olarak yarışan ancak dereceye giremeyen 7 filme motivasyon desteği olarak 2’şer bin TL’lik gösterim telifi takdim edilecek. Yarışmaya başvurular ise www.esenlerfilmgunleri.com adresi üzerinden yapılacak. Adaylar yarışma ile ilgili detaylı bilgiye internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

 

 

 

Ağustos 2010’da yayın hayatına başlayan aylık sinema dergisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir